Contact

By D°eFFeKt
Mail

Voor al uw vragen over de producties en evenementen van D°eFFeKt, stuur een email naar deffekt.theater@gmail.com

Facebook

Neemt u ook een kijkje naar onze Facebookpagina DeFFeKtTheatergroep


Tot binnenkort op één van onze voorstellingen of evenementen.

 1. Sandrine says:

  Julien,

  Ik heb je vraag doorgestuurd naar de regisseuse. Zij vertrekt wel zeer binnenkort op vakantie, dus mogelijks krijg je pas half juli antwoord !

  groetjes
  Sandrine

 2. Sandrine says:

  Lies,

  Wil je ons eens mailen op deffekt.theater@gmail.com ! wij zijn blij met nieuwe leden en binnenkort is er een bbq. Het zou leuk zijn mocht je daar naartoe kunnen komen !

 3. stella van der veer says:

  Zou graag willen weten of ik mogelijk bij jullie zou kunnen komen spelen of misschien ook wel eens regisseren. Ben 56 jaar en heb gespeeld in Amsterdam bij Het American Repertory theatre en een paar producties in de grote theaters gespeeld( Carre, Nieuwe de la Mar en de Engelenbak, en de Leidse Schouwburg met het Leidens Studenten Toneel) . Woon al een aantal jaren in Brussel en ben nu beeldend kunstenaar, maar wil ook wel weer eens mijn mond opendoen en bijdragen aan een mooie productie met enthousiaste mensen. Kijk uit naar jullie reactie, Stella van der Veer

 4. Beste collega’s,
  Het Hasselts Toneel waagt zich in ‘t volgende seizoen (productie 3, februari 2014) ook aan “Thuis” van Claus. Toelating en auteursrechten werden reeds geregeld en betaald via SACD maar een brochure kon men ons niet leveren. Van de bib van Opendoek kregen we een exemplaar ter reproductie maar die is zooooooo slecht dat kopiëren onmogelijk is.
  Hebben jullie misschien een “propere” brochure voor ons? (te koop of ter ontlening op korte termijn tegen betaling) Of beschikken jullie eventueel over een digitale versie?
  Wij zouden jullie uiteraard eeuwig dankbaar zijn! 🙂
  Met vriendelijke groeten,
  Julien Swennen, voorzitter HHT.

 5. lies says:

  Hallo,
  zoeken jullie nog mensen, om jullie groep te verrijken? Ik ben op zoek naar een theatergroep. Ik was van 2002-2010 actief in een Duitstalig theatergezelschap in Brussel, met optredens in Bozar. Dat mis ik nu wel een beetje en wil opnieuw op de planken.
  Als jullie nog een plaatsje over hebben, ik hoor het graag.
  mvg
  Lies